Prezi az asztalon

Letölthetővé vált a népszerű prezentációs alkalmazás asztali változatának ingyenes próbaverziója. A Prezi Desktop néven futó szoftver a Windows és a Mac OS X operációs rendszereken futtatható. Segítségével olyan helyzetben is szerkeszthetünk Prezi bemutatókat, amikor nincs internetes kapcsolatunk. Olyankor is jó hasznát vehetjük ennek az alkalmazásnak, amikor nagy felbontású videókat illesztünk be a bemutatóba (a fájlok mérete ilyen esetben korlátlan lehet), illetve ha a rendelkezésre álló sávszélesség erősen limitált.

A Prezi Desktop felhasználói felülete szinte teljesen megegyezik az online változatéval, így aki azt már megszokta, annak nem kell nagy változásokra készülnie.

A próbaváltozat 30 napig használható, ezt követően a Prezi Pro változatára kell előfizetnünk a használatához, ami havi 13,35 $, éves szinten pedig 159 $-ba kerül. Aki üzleti célra használja, annak érdemes megfontolnia a beruházást. Akik pedig pórul jártak az online változat néhány nappal ezelőtti, órákon keresztül tartó elérhetetlenségével, azok közül biztosan sokan másnak megvették a licencet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük